ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Αγάπησα τον Ρεκόμπα πιο πολύ από τον Ρονάλντο"

Μοράτι: "Αγάπησα τον Ρεκόμπα πιο πολύ από τον Ρονάλντο"

Ο Μάσιμο Μοράτι έκανε ειδική αναφορά στον Άλβαρο Ρεκόμπα με αφορμή τα 40α γενέθλιά του, τονίζοντας πως όταν ήταν πρόεδρος στην Ίντερ αγάπησε περισσότερο τον Ουρουγουανό άσο παρά τον... Ρονάλντο!

Είναι κοινό μυστικό πως ο Άλβαρο Ρεκόμπα ήταν ένα από τα χαϊδεμένα παιδιά του Μάσιμο Μοράτι στο διάστημα της προεδρίας του δεύτερου στην Ίντερ και αυτό το απέδειξε με αφορμή τα 40α γενέθλια του Ουρουγουανού, αποκαλύπτοντας πως τον αγάπησε περισσότερο και από τον... Ρονάλντο.

"Δεν είναι ένας απλός παίκτης, είναι το ποδόσφαιρο. Έχει κάνει πράγματα που δεν τα κάνουν οι φυσιολογικοί παίκτες. Ποιόν έχω αγαπήσει περισσότερο μεταξύ του Ρεκόμπα και του Ρονάλντο;

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο Ρονάλντο ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο και τον θαυμάζαμε για αυτόν ενώ από τον Ρεκόμπα δεν περιμέναμε να είναι τόσο δυνατός.

Ίσως στο τέλος να αγαπάς περισσότερο αυτόν που σου έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη, για αυτό λέω τον Τσίνο", δήλωσε ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Ίντερ, ο οποιός κληθείς να συγκρίνει την Ίντερ του '97 με τη φετινή είπε:

"Εκείνη η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάτι αλλά εάν ήταν νορμάλ η κατάσταση θα είχε κερδίσει πολλούς τίτλους. Πάντως κατάφερνε να μας διασκεδάζει".

Ρεκόμπα: Η τελευταία ιδιοφυία

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ