ΙΝΤΕΡ

Mόνο οι ανακοινώσεις για Ίντερ-Πιόλι

Mόνο οι ανακοινώσεις για Ίντερ-Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος τεχνικός της Ίντερ, αφού απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Νέος προπονητής της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Στέφανο Πιόλι, αφού απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση τη Δευτέρα (07/11) με τους διοικούντες την Ίντερ για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας πρόκριναν τον 51χρονο προπονητή ως την καλύτερη λύση για την αντικατάσταση του Φρανκ ντε Μπουρ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Πιόλι αναμένεται μέσα στην ημέρα μέσα στη Ρώμη προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του με τη Λάτσιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα απ' τους "νερατζούρι".

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα είναι διάρκειας δύο ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο Πιόλι έχει διαγράψει μία αξιοπρόσεκτη πορεία τα τελευταία χρόνια στη Serie A με την Μπολόνια (κυρίως) και την Λάτσιο, απ' την οποία απολύθηκε τον περασμένο Απρίλιο, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και παρά το γεγονός πως την πρώτη χρονιά είχε παρουσιάσει εξαιρετικό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ