ΙΝΤΕΡ

Μόνο Ίντερ θέλει ο Χαντάνοβιτς

Μόνο Ίντερ θέλει ο Χαντάνοβιτς

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ιντερ, άσχετα με το αν θα εξασφαλιστεί η έξοδός στο Champions League της επόμενης σεζόν, εξέφρασε ο τερματοφύλακάς της ομάδας, Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Την επιθυμία του να μείνει στην Ίντερ ό,τι και αν γίνει φέτος, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Ακόμα και αν δεν εξασφαλιστεί η παρουσία στους ομίλους του Champions League, θέλει να συνεχίζει να παίζει για λογαριασμό της. Έτσι, λοιπόν, κόβει τον βήχα σε επίδοξους μνηστήρες ο Σλοβένος γκολκίπερ, όπως τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 32χρονος ανέφερε πως "δεν μετάνιωσα ποτέ για τη μετεγραφή μου στην Ιντερ. Ένα τηλεφώνημα από ομάδα σε αυτό το επίπεδο αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν ήμουν ακόμα στην Ουντινέζε έβλεπα αυτό το σύλλογο να κατακτά τους τίτλους στη Serie A και το Champions League.

Η Ιντερ παραμένει μεταξύ των πέντε ή έξι ομάδων με ισχυρό πρεστίζ σε όλο τον κόσμο και τώρα νιώθουμε όλοι ότι ξεκινάμε για να χτίσουμε κάτι σημαντικό και πάλι. Θα έμενα εδώ ακόμα και χωρίς Champions League. Αλλωστε, τίποτα δεν αποκλείει την πρόκρισή μας εκεί".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ