ΙΝΤΕΡ

Μεντέλ: "Δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός"

Μεντέλ: "Δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός"

Η Ίντερ παρουσίασε επίσημα τον Γκάρι Μεντέλ, με τον Χιλιανό άσο να αναφέρει πως πρότυπό είναι ο Χαβιέρ Σανέτι και να υπόσχεται στους φίλους των "νερατζούρι" πως θα τους κατακτήσει με το ποδόσφαιρο που θα παίξει.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, ήθελα μόνο την Ίντερ. Μίλησα με τον Πινίγια και μου είπε πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος", τόνισε αρχικά στην παρουσίασή του ο Γκάρι Μεντέλ (θα έχει τη φανέλα με το Νο 18), για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

"Ευχαριστώ τον σύλλογο που με έφερε εδώ, οι οπαδοί με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Η σύγκριση με τον Γκατούζο; Εγώ είμαι ο Μεντέλ, θέλω να τα πάω καλά και να κερδίσω εδώ.

Η θέση που προτιμώ να αγωνίζομαι είναι αυτή του κεντρικού μέσου, αλλά αν είμαι βασικός μου πηγαίνει οποιαδήποτε θέση. Ο παίκτης που είναι παράδειγμα για μένα είναι ο Σανέτι τόσο εδώ όσο και στην Νότια Αμερική.

Μεντέλ: "Δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός"

Ελπίζω να κερδίσω τους οπαδούς με το ποδόσφαιρό μου. Δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός, ο Μ'Βιλά είναι σπουδαίος παίκτης, θα υπάρχει ανταγωνισμός".

Όσον αφορά το περίφημο σκηνικό πριν από μερικά χρόνια που είχε απαθανατιστεί να φοράει καπέλο της Γιουβέντους, απάντησε: "Μου το φόρεσαν στο κεφάλι και επειδή μου αρέσουν τα καπέλα το κράτησα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ