ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Είχαμε τις ευκαιρίες μας"

Μαντσίνι: "Είχαμε τις ευκαιρίες μας"

Η Ίντερ προβλημάτισε με την επιθετική της παρουσία στη φιλική "λευκή" ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι όμως να προτιμάει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

"Σε τρεις ημέρες δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε περισσότερο σε σύγκριση με το πρώτο. Δεν δεχτήκαμε πάντως γκολ και αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Χρειάζεται λίγη περισσότερη ταχύτητα αλλά χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παλέψει για το πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στην Ανκόνα ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Κόβατσιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Εάν είμαι δυσαρεστημένος από την πώληση του Κόβατσιτς; Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί που πρέπει να τηρηθούν. Υπάρχει το οικονομικό Fair Play και πιστεύω ότι κανείς μας δεν ήθελε αυτή την εξέλιξη.

Μαντσίνι: "Είχαμε τις ευκαιρίες μας"

Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, από τον πρόεδρο και εμένα μέχρι τους διοικούντες και τους παίκτες. Πιστεύω ότι κανείς δεν το ήθελε αυτό. Τόσο αυτός όσο και ο Σατσίρι φεύγουν για τον ίδιο λόγο, αλλά τώρα ελπίζουμε να πάρουμε παίκτες που θα προσαρμοστούν γρήγορα, επειδή τώρα ξεκινούν τα σοβαρά.

Αυτές οι δύο σημαντικές θυσίες που κάναμε θα μας επιτρέψουν να καλύψουμε αρκετές θέσεις στις οποίος υστερούμε".

Όσο για τις ανάγκες της Ίντερ, το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει πως ο Μαντσίνι έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του τον Πέρισιτς από τη Βόλφσμπουργκ (εναλλακτική λύση είναι ο Περότι της Τζένοα) για τη θέση του εξτρέμ ενώ θέλει επίσης έναν μέσο και έναν αριστερό μπακ (Κοεντράο;).

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μιλάνου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη νέα Serie A με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα (23/8), με την ομάδα του Μαντσίνι να αγνοεί πάντως τη νίκη στα πέντε τελευταία φιλικά της παιχνίδια απέναντι σε Μπάγερν (0-1), Μίλαν (0-1), Ρεάλ Μαδρίτης (0-3), Γαλατάσαραϊ (0-1) και ΑΕΚ (0-0) αλλά και να έχει ηττηθεί από Μίλαν (1-2) και Σασουόλο (0-1) στο πρόσφατο Trofeo Tim, σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ