ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Εγώ στα 50 μου θα είχα βάλει γκολ"

Μαντσίνι: "Εγώ στα 50 μου θα είχα βάλει γκολ"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν απαρηγόρητος μετά τη νέα γκέλα της Ίντερ και δεν δίστασε να δηλώσει πως περιμένει την απόκτηση ενός φορ μέσα στον Ιανουάριο.

Η Ίντερ έχει κερδίσει πολλούς βαθμούς τη φετινή σεζόν νικώντας με το "φτωχό πλην τίμιο" 1-0 αλλά κόντρα στην Κάρπι το σενάριο γράφτηκε διαφορετικά: οι "νερατζούρι" είχαν στα χέρια τους τη νίκη προηγούμενοι 1-0 μετά τα 90 λεπτά όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκαν γκολ σε αντεπίθεση των νεοφώτιστων και πέταξαν δύο ακόμα βαθμούς στη μάχη του σκουντέτο.

Πλέον οι Μιλανέζοι απέχουν 6 πόντους από την πρωτοπόρο Νάπολι και 4 από τη δεύτερη Γιουβέντους, με τον "Μάντσιο" να έχει έντονα παράπονα από τους παίκτες του και να τα διατυπώνει μέσω δηλώσεών του.

"Είμαι απογοητευμένος, είναι το τρίτο παιχνίδι που πετάμε έτσι βαθμούς, χαρίζοντας γκολ στο φινάλε. Έχουμε ένα πρόβλημα, που είναι ότι δεν πετυχαίνουμε πάνω από ένα γκολ.

Ακόμα και σήμερα είχαμε ευκαιρίες και στο τέλος χαρίσαμε το γκολ στους αντιπάλους καθώς αποκοιμηθήκαμε. Έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Χρειάζεται μυαλό, δεν μπορούμε να πετάμε ό,τι κάναμε στις πρώτες 18 αγωνιστικές", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός των "νερατζούρι", για να προσθέσει:

Μαντσίνι: "Εγώ στα 50 μου θα είχα βάλει γκολ"

"Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεσή μας, κάνουμε πολύ λίγα πράγματα. Το ένα γκολ είναι πολύ λίγο, κυρίως όταν δημιουργείς τόσο πολύ: περιμένω έναν νέο επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαριου.

Οι επιθετικοί μας θα πρέπει να δημιουργούν και να τελειώνουν τις φάσεις, το να κάθονται και να περιμένουν τη μπάλα δεν ωφελεί. Αυτό είναι ένα γενικό σχόλιο που αφορά όλους τους επιθετικούς μας, δεν αναφέρομαι μόνο στον Ικάρντι.

Μαντσίνι: "Εγώ στα 50 μου θα είχα βάλει γκολ"

Αυτά που έχουμε κάνει τον τελευταίο μήνα είναι πολύ λίγα. Κόντρα στην Κάρπι είδα να χάνουμε γκολ που θα τα έβαζα και εγώ στα 50 μου χρόνια"!

Σημειώνεται πως στο ματς κόντρα στην Κάρπι στο "Meazza" ο Μαντσίνι συμπλήρωσε 200 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της Ίντερ, με τον Ιταλό να τονίζει πως "δεν μπορούμε να πετάμε όλο αυτό που φτιάξαμε" με τιτίβισμα αμέσως μετά το 1-1.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ