ΙΝΤΕΡ

Μάνατζερ Παστόρε: "Η μεταγραφή εξαρτάται απ' την Ίντερ"

PSG's Javier Pastore celebrates after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Javier Pastore celebrates after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Φούντωσε τις φήμες μετακίνησης του Χαβιέρ Παστόρε στην Ίντερ ο μάνατζερ του, Μαρσέλο Σιμονιάν. Από τι εξαρτάται το deal.

Η Ίντερ ονειρεύεται να φέρει πίσω στην Ιταλία τον μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Χαβιέρ Παστόρε, με τον μάνατζερ του, Μαρσέλο Σιμονιάν, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο με δηλώσεις του.

"Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από τη φετινή Ίντερ. Ο Βάλτερ Σαμπατίνι (σ.σ. διευθυντής ποδοσφαίρου) είναι ο καλύτερος στον κόσμο. O Πιέρο Αουζίλιο (σ.σ. αθλητικός διευθυντής) είναι ο δεύτερος καλύτερος", δήλωσε ο Σιμονιάν.

"Ο Σπαλέτι είναι εξαιρετικός προπονητής, ο νούμερο 1 στην Ιταλία", συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ατζέντης αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την Ίντερ να ενδιαφέρεται για τον Παστόρε, λέγοντας πως μια ενδεχόμενη συμφωνία εξαρτάται αποκλειστικά από τους Κινέζους ιδιοκτήτες.

"Μια ενδεχόμενη απόκτηση του Παστόρε θα ήταν ιστορική ευκαιρία για τους 'νερατζούρι' να επιστρέψουν στο νικηφόρο 'δρόμο' του παρελθόντος. Θα πρέπει να δούμε αν οι Κινέζοι ιδιοκτήτες θα 'οσφρηστούν' το καλό deal που μπορεί να γίνει και θα εκμεταλλευτούν τα δύο 'φαινόμενα' που έχουν για διευθυντές, τους Αουζίλιο και Σαμπατίνι", πρόσθεσε ο μάνατζερ του Παστόρε.

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ