ΙΝΤΕΡ

"Λεονάρντο για Ίντερ"

Cambiasso comemora com Leonardo um de seus dois gols na partida: técnico brasileiro conquistou sua segunda vitória em dois jogos no comando da Inter
Καμπιάσο Λεονάρντο IMAGEFORUM

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, οι Λεονάρντο και Φρανκ ντε Μπουρ είναι οι επικρατέστεροι να διαδεχθούν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Την ώρα που ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό με τον Λεονάρντο να φέρεται να ζητάει διορία κάποιων ωρών για να απαντήσει, προκύπτει ενδιαφέρον από την Ιταλία και την Ίντερ.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα, εξειδικευμένη σε θέματα μεταγραφών, του Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι", με τους δικηγόρους του να επεξεργάζονται τη βέλτιστη οικονομική λύση.

Την ίδια ώρα, φαβορί για την αντικατάσταση του Ιταλού προπονητή είναι ο Ολλανδός πρώην του Άγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ, ενώ υποψηφίους εμφανίζεται και ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος είχε εργαστεί στην ομάδα του Μιλάνου και τη σεζόν 2010-2011, τελειώνοντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση και κατακτώντας το Coppa Italia.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ