ΙΝΤΕΡ

Κοντά στην Ίντερ ο Ζοάο Μάριο

Κοντά στην Ίντερ ο Ζοάο Μάριο

Η Ίντερ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου διεθνούς Πορτογάλου μέσου της Σπόρτινγκ, Ζοάο Μάριο, έναντι 50.000.000 ευρώ.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζοάο Μάριο από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην Ίντερ, σύμφωνα με πορτογαλικά και ιταλικά ΜΜΕ. Ο 23χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της χώρας του θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με τους "νερατζούρι".

Μάλιστα όπως επισημαίνει η "Gazzetta dello Sport", η απόκτηση του Ζοάο Μάριο είναι το πρώτο "δώρο" - αξίας 50.000.000 ευρώ - προς τον νέο τεχνικό της ομάδας, Φρανκ ντε Μπουρ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μιλάνου.

Σίγουρα, την ανακοίνωση του Ζοάο Μάριο θα ακολουθήσει κι άλλη. Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Έρικ Τορίρ, υποστήριξε ότι το ρόστερ θα ενισχυθεί με δύο παίκτες. Ο Ζοάο Μάριο είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας και διεθνής με όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ