ΙΝΤΕΡ

Κλείνει... super deal για Ζοάο Μάριο

Κλείνει... super deal για Ζοάο Μάριο

Η Ίντερ βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας, Ζοάο Μάριο, μετά από ένα έντονο πρέσινγκ στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο Ζοάο Μάριο αποτέλεσε έναν από τους διακαείς πόθους της στη θερινή μεταγραφική μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Ιταλία, μετράει αντίστροφα για να τον ντύσει νερατζούρο.

Οι Μιλανέζοι δεν μπορούν να δώσουν τα 45.000.000 ευρώ που αξίωνε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας λόγω του οικονομικού Fair Play της UEFA που είναι αναγκασμένη να τηρήσει, όμως ο μάνατζερ του παίκτη Kia Joorabchian βρήκε τη λυση.

Κλείνει... super deal για Ζοάο Μάριο

Αυτή είναι να αποκτήσει φέτος τον 23χρονο διεθνή Πορτογάλο μέσο με τη μορφή δανεισμού έναντι 10.000.000 ευρώ, έχοντας την υποχρέωση να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017 δίνοντας άλλα 35.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο Ζοάο Μάριο αποτέλεσε έναν από τους παίκτες-αποκάλυψη του Φερνάντο Σάντος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας ενώ είναι αρκετά πιθανό ο αποψινός αγώνας των "λιονταριών της Λισσαβώνας" απέναντι στην Μαρίτιμο (πρεμιέρα της Primeira Liga) να είναι ο τελευταίος του με την πράσινη φανέλα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ