ΙΝΤΕΡ

Κλείνει Μπόρχα Βαλέρο, "χτυπάει" Σάντσες η Ίντερ

Κλείνει Μπόρχα Βαλέρο, "χτυπάει" Σάντσες η Ίντερ

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπόρχα Βαλέρο απ' τη Φιορεντίνα, ενώ, παράλληλα, ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για τον Αλέξις Σάντσες.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις "τρέχουν" στην Ίντερ, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει διαμηνύσει στους διοικούντες την ομάδα πως θέλει άμεσα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή. Ο "εκλεκτός" είναι ο μέσος της Φιορεντίνα, Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου εξαιτίας των σοβαρών διοικητικών ζητημάτων στους "βιόλα".

Παρά την προσπάθεια των φίλων της Φιορεντίνα να τον μεταπείσουν, ο Ισπανός χαφ αναμένεται να αποχωρήσει απ' την ιταλική ομάδα, ύστερα από πέντε χρόνια. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των ανθρώπων της Ίντερ και των αντίστοιχων των "βιόλα".

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα ζητούν 7.000.000 ευρώ, την ίδια ώρα που οι "νερατζούρι" προσφέρουν 5.000.000. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το deal θα "κλείσει" περίπου στα 6.000.000 ευρώ, με τον Μπόρχα Βαλέρο να ντύνεται "νερατζούρο" ίσως και εντός της ημέρας.

Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 32χρονου μέσου, οι διοικούντες την Ίντερ θα στρέψουν την προσοχή τους στον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος είναι ο μεγάλος στόχος της ιταλικής ομάδας. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ίντερ, Βάλτερ Σαμπατίνι θέλει να δημιουργήσει ένα δίδυμο-φωτιά στην επίθεση, αποτελούμενο απ' τον Χιλιανό σούπερ σταρ και τον Μάουρο Ικάρντι προκειμένου οι "νερατζούρι" να επιστρέψουν σε τροχιά πρωταθλήματος και Champions League, ύστερα από δύο σερί αποτυχημένες σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, η περίπτωση του Σάντσες δεν είναι εύκολη, αφού στο "κόλπο" της απόκτησής του βρίσκονται και η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, οι δύο προαναφερθείσες ομάδες έχουν ως άσο στο μανίκι τους τη συμμετοχή στο Champions League, εν αντιθέσει με την Ίντερ που έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος της μεταγραφής, οι "κανονιέρηδες" δεν πρόκειται να ζητήσουν λιγότερα από 80.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο όμως οι διοικούντες την Ίντερ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ