ΙΝΤΕΡ

Κλείνει Γιόβετιτς η Ίντερ

Κλείνει Γιόβετιτς η Ίντερ

Η Ίντερ είναι κοντά στο να υπογράψει τον Στίβεν Γιόβετιτς της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο του Sky Italia, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο. Τι περιλαμβάνει το επικείμενο deal.

Την διαδρομή Μάντσεστερ - Μιλάνο ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Στίβεν Γιόβετιτς, τουλάχιστον με βάση το ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου του Sky Italia, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο. Ο Μαυροβούνιος φορ αποτελεί τον εκλεκτό του Ρομπέρτο Μαντσίνι και το deal αναμένεται να κλείσει άμεσα και αφορά δανεισμού ενός έτους και αγορά του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι έναντι 15,7 εκ. ευρώ και μπόνους συγκεκριμένου αριθμού εμφανίσεων.

Ο 25χρονος έμεινε εκτός της λίστας του Μανουέλ Πελεγκρίνι για το Champions League, ώστε να χωρέσει ο Ουιλφρίντ Μπονί και ήθελε να αποχωρήσει από την Αγγλία. Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, ανάμεσα σε αυτές και η Γιουβέντους, όμως οι "νερατζούρι" φαίνεται πως είναι αυτοί που θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Βέβαια, θα πρέπει να ειπωθεί πως ίσως δεν είναι η μόνη αποχώρηση επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η Ρόμα φέρεται να είναι κοντά στο να φέρει στην ιταλική πρωτεύουσα τον Έντιν Ντζέκο. Εφόσον δοθεί και ο Βόσνιος, τότε η λογική λέει ότι οι "Πολίτες" θα βγουν εκ νέου στην αγορά για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί, θυμίζοντας πως φέτος αποκτήθηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ