ΙΝΤΕΡ

Κινείται για Μχιταριάν η Ίντερ

Κινείται για Μχιταριάν η Ίντερ

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport'' η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον Χένριχ Μχιταριάν και αποκαλύπτει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες ο Αρμένιος θα γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Μπορεί η αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 3-1 να έριξε την Ίντερ από την κορυφή της Serie A, όμως, ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος παραμένει ανοικτός.

Η διοίκηση των ''νερατζούρι'' ετοιμάζει την μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι αυτό του Χένριχ Μχιταριάν, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η ''Corriere dello Sport''.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Μιλανέζοι περιμένουν πρώτα τις πωλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, ώστε στη συνέχεια να προβούν σε ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ζοάο Μάριο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός προβληματίζεται για τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει, γεγονός που ενδέχεται να του κοστίσει την θέση του από το Μουντιάλ της Ρωσίας και ψάχνει ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζοάο Μάριο είναι ο Χένριχ Μχιταριάν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Σπαλέτι, ο οποίος αναζητά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό.

Βέβαια, από το ''κάδρο'' δεν βγαίνει και το όνομα του Χαβιέρ Παστόρε, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του αθλητικού διευθυντή της Ίντερ, Βάλτερ Σαμπατίνι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ