ΙΝΤΕΡ

Ικάρντι: "Θα κάνω ο,τι μπορώ να αφαιρεθούν οι επίμαχες σελίδες"

Ικάρντι: "Θα κάνω ο,τι μπορώ να αφαιρεθούν οι επίμαχες σελίδες"

Ο Μάουρο Ικάρντι σε κοινή ανακοίνωση με την Ίντερ υποσχέθηκε να κάνει ο,τι μπορεί για να αφαιρεθούν οι επίμαχες σελίδες που προκάλεσαν το μίσος των "νερατζούρι" οπαδών προς το πρόσωπό του, από το βιβλίο του.

Μετά το τεράστιο πανό εναντίον του στο ματς με την Κάλιαρι, τον πανηγυρισμό ορισμένων οπαδών στο χαμένο του πέναλτι και τη συγκέντρωση 40 οπαδών έξω από το σπίτι του με απειλές, ο Μάουρο Ικάρντι τα πήρε πίσω.

Μετά τη συνάντηση διοίκησης - ποδοσφαιριστή, εξεδόθη κοινή ανακοίνωση με την οποία ο Αργεντινός επιθετικός υποστηρίζει ότι θα κάνει ο,τι μπορεί για να αφαιρεθούν οι επίμαχες σελίδες ( "Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω, έναν προς έναν. Πόσοι είναι; 50, 100, 200; ΟΚ, κράτα το μήνυμά μου και άκου: θα φέρω εκατό εγκληματίες από την Αργεντινή που θα τους σκοτώσει εκεί που κάθονται, τότε θα δουν") από την αυτοβιογραφία του, ενώ η ομάδα του Μιλάνου προανήγγειλε την τιμωρία του.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση Ικάρντι και Ίντερ:

"Μετά από μια συνάντηση το πρωί ανάμεσα στη διοίκηση και τον Μάουρο Ικάρντι, η Ίντερ ανακοινώνει ότι ο αρχηγός της θα τιμωρηθεί επειδή πήγε ενάντια στους εσωτερικούς κανονισμούς, οι οποίοι έχουν υπογραφεί από κάθε παίκτη.

Ο Μάουρο Ικάρντι δηλώνει σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα και τις αποφάσεις της ομάδας: "Οι τελευταίες ημέρες είναι μια λυπηρή περίοδος στη θητεία μου στους "νερατζούρι". Έτσι σε μια οικογένεια - πάντα έμαθα ότι η Ίντερ θα είναι πρώτα και πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια - σκληρές στιγμές και παρεξηγήσεις συμβαίνουν. Όλα προήλθαν από μία σελίδα του βιβλίου μου η οποία γράφτηκε βιαστικά, μια σελίδα όπου ο τόνος δεν ήταν ο κατάλληλος και λυπάμαι που οι φίλοι της Ίντερ θύμωσαν με αυτό.

Αυτό προσέβαλε πολλούς, αλλά πάντα χρειάζεσαι να κοιτάξεις μπροστά και - εάν είναι δυνατόν - να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητά τους. Αυτός είναι ο λόγος που θα ήθελα να απολογηθώ και θα κάνω προσπάθειες να αφαιρεθούν αυτές οι σελίδες, για να μην είναι κανείς προσβεβλημένος, προδωμένος ή απειλούμενος. Μίλησα στην ομάδα σήμερα, αφήνουμε αυτό το συμβάν πίσω μας και έχουμε ένα στόχο. Θέλουμε το καλύτερο για την Ίντερ, γιατί τίποτα δεν είναι μεγαλύτερο από την ομάδα.

Αυτός είναι ο λόγος που αποδέχθηκα τις αποφάσεις της ομάδας. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον, κάτι το οποίο απαιτείται από το ρόλο μου στην ομάδα. Τώρα, πιο ενωμένοι από ποτέ, θα πρέπει να ετοιμάστούμε για τις επόμενες αναμετρήσεις με την έσχατη αποφασιστικότητα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ