ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ θέλει τον Χάτζι τζούνιορ (video)

Florin Raducioiu (S), antrenorul lotului national de fotbal Under 15, il felicita pe Ianis Hagi (D), capitanul echipei Viitorul Constanta, pentru castigarea campionatului de juniori, la finalul meciului cu Steaua Bucuresti, disputat in Buftea, sambata, 29 iunie 2013. GABRIEL FLUERARIU / MEDIAFAX FOTO
Ιάνι Χάτζι FLORIN RADUCIOIU (S), ANTRENORUL LOTULUI NATIONAL DE FOTBAL UNDER 15, IL FELICITA PE IANIS HAGI (D), CAPITANUL ECHIPEI VIITORUL CONSTANTA, PENTRU CASTIGAREA CAMPIONATULUI DE JUNIORI, LA FINALUL MECIULUI CU STEAUA BUCURESTI, DISPUTAT IN BUFTEA, SAMBATA, 29 IUNIE 2013. GABRIEL FLUERARIU / MEDIAFAX FOTO

Ποιος είναι ο 16χρονος Ιάνι Χάτζι, ο οποίος είναι στο... μάτι της Ίντερ. Ο γιος του σπουδαίου Γκιόργκε, που παίζει στην Βιτορούλ και που αγωνίστηκε τον περασμένο μήνα σε φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Είναι μόλις 16 ετών, αλλά έχει το... σουλούπι του πατέρα του. Η αναφορά στον Ιάνι Χάτζι, γιο του πολύ σπουδαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Γκιόργκε Χάτζι, που διέγραψε εξαιρετική καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με δημοσίευματα στο εξωτερικό, ο μικρός Ιάνι έχει μπει στο στόχαστρο της Ίντερ, ενώ και άλλες ιταλικές ομάδες όπως η Ρόμα, η Φιορεντίνα και η Μπολόνια τον έχουν στη λίστα τους.

Ο πιτσιρικάς με το εξαιρετικό αριστερό πόδι, είχε παίξει τον περασμένο μήνα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη ρουμανική Βιτορούλ. Ακολουθεί βίντεο που παρουσιάζει τον Ιάνι, ενώ υπάρχουν στιγμιότυπα από την καριέρα του πατέρα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδειχτεί η σύγκριση ανάμεσα στους δύο.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ