ΙΝΤΕΡ

"Γλυκοκοιτάζει" τον Κάμπελ η Ίντερ

"Γλυκοκοιτάζει" τον Κάμπελ η Ίντερ
Κάμπελ

Την περίπτωση απόκτησης του Τζόελ Κάμπελ εξετάζει η Ίντερ, που θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή και ο Κοσταρικανός δεν είναι αρνητικός.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε στην Άρσεναλ. Παρά το γεγονός ότι ο Αρσέν Βενγκέρ τον κράτησε στην ομάδα και ο ίδιος πίστευε ότι με τη σεζόν που έκανε στον Ολυμπιακό και το Μουντιάλ που ακολούθησε, ότι θα αγωνιζόταν πολύ παραπάνω.

Αυτό όμως δεν επηρεάζει την κρίση της Ίντερ για την ποδοσφαιρικη του αξία και στο πλαίσιο της ενίσχυσης που θέλει να κάνει στη μεσοεπιθετική της γραμμή, εξετάζει την περίπτωσή του για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να τον ντύσει στα "νερατζούρο".

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα "Corriere dello Sport", ότι ο 22χρονος αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ατζέντης του θα μεταβεί στο Μιλάνο το επόμενο διάστημα. Μένει να δούμε αν όντως το θέμα είναι υπαρκτό και ο Κάμπελ αφήσει το Λονδίνο για να μετακομίσει στο Μιλάνο. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ