ΙΝΤΕΡ

Φουλάρει για Σαλάχ και Ποντόλσκι η Ίντερ

Φουλάρει για Σαλάχ και Ποντόλσκι η Ίντερ
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Η Ίντερ θέλει να ενισχυθεί στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και γι' αυτό θα κυνηγήσει τις περιπτώσεις των Μοχάμεντ Σαλάχ (με δανεισμό από την Τσέλσι) και Λούκας Ποντόλσκι (αγορά από την Άρσεναλ).

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική αγορά και γι' αυτό θέλει να... ψωνίσει από εκεί την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχυθεί η Ίντερ ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν σε Ιταλία και Ευρώπη. Ο προπονητής των "νερατζούρι" επιθυμεί να δυναμώσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του και γι' αυτό ετοιμάζει διπλό "χτύπημα" από το Λονδίνο.

Ο πρώτος που θέλει να φέρει στο Μιλάνο ο Μαντσίνι, είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Τσέλσι. Ο διεθνής Αιγύπτιος ακραίος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Σάντερλαντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, μετρώντας φέτος έξι συμμετοχές και 17 από τότε που τον αγόρασαν οι "μπλε" τον περασμένο Γενάρη από την Βασιλεία, είναι διακαής πόθος του Ιταλού κόουτς και υπάρχει αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Εξάλλου, η Ίντερ έχει μιλήσει με την Άρσεναλ για την περίπτωση του Λούκας Ποντόλσκι και είναι διατεθειμένη να προσφέρει κοντά στα 9.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει ή με ένα σαφώς μικρότερο ποσό να τον δανειστεί. Βέβαια, οι "κανονιέρηδες" θα ήθελαν να δανείσουν τον 21χρονο Γάλλο στράικερ, Γιαγιά Σανόγκο, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται την Κυριακή με τον διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο.

Τέλος, ο Λασανά Ντιαρά αναμένεται να περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις από την Ίντερ και αν είναι απολύτως καλά, θα παίξει για λογαριασμό της. Ο ίδιος απέρριψε την ευκαιρία να μιλήσει με την ΚΠΡ και μένει να δούμε αν θα παίξει για τους "νερατζούρι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ