ΙΝΤΕΡ

Επιβεβαιώνει για Λαμέλα ο Τοχίρ

Επιβεβαιώνει για Λαμέλα ο Τοχίρ
© GETTY IMAGES

Ο Λαμέλα είχε μια απογοητευτική σεζόν στην Τότεναμ και η Ίντερ δείχνει διατεθειμένη να βάλει τέλος στα βάσανά του. Αναφέρθηκε και σε Ματσάρι και άλλη μία μεταγραφή ο Τοχίρ.

Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της φετινής σεζόν είναι ο Ερίκ Λαμέλα. Η Τότεναμ δαπάνησε για τον Αργεντινό 30 εκ. λίρες, όμως, εκείνος δε δικαιολόγησε αυτό το ποσό ούτε στο ελάχιστο.

Παρόλα αυτά στην Ιταλία έχει πολύ καλό όνομα λόγω των εμφανίσεών του με τη Ρόμα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ομάδες της Serie A ακόμα τον παρακολουθούν. Ο Βάλτερ Ματσάρι εκτιμά τον 22χρονο και αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ερίκ Τοχίρ.

"Ο Λαμέλα αρέσει στον Βάλτερ Ματσάρι, αλλά όλα εξαρτώνται από τη μεταγραφική αγορά. Μερικοί αναφέρουν πως ενδιαφερόμαστε για Τζέκο και Μοράτα, αλλά αν οι σύλλογοί τους δε θέλουν να τους πουλήσουν, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Ακόμη ο Τοχίρ προσέθεσε: "Σε δύο εβδομάδες ευελπιστούμε να ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός νέου παίκτη. Ο Ματσάρι πιστεύει στο πλάνο μας και πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε για την ανανέωσή του. Θέλω ο προπονητής να δουλεύει με νέους παίκτες. Ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να είναι στα 26,5 χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι εντελώς διαφορετικό από το πώς ήταν".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ