ΙΝΤΕΡ

Επίσημο το κινέζικο ενδιαφέρον για την Ίντερ

Επίσημο το κινέζικο ενδιαφέρον για την Ίντερ

Η κινεζική εταιρία Suning Commerce Group παραδέχτηκε επίσημα ότι επιθυμεί να εμπλακεί στην Ίντερ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το πως θα συμβεί αυτό.

Οι Κινέζοι ήρθαν! Είναι γεγονός... Επίσημο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης! Βέβαια, το εδώ είναι σχετικό, γιατί ήρθαν στο Μιλάνο, όχι στην Αθήνα! Η κινέζικη εταιρία Suning Commerce Group άρχισε διαπραγματεύσεις με την Investment Holding Group, τη μεγαλομέτοχο της Ίντερ, για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport και λίγο αργότερα, η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με κοινή ανακοίνωση των δύο εταιριών. Όσο για το αντικείμενο της συνεργασίας, δεν έχει αποσαφηνιστεί και σύμφωνα με την ανακοίνωση, διερευνώνται όλες οι προοπτικές.

Δεν αποκλείεται η κινέζικη εταιρία να αποκτήσει μετοχές της Ίντερ, με την Gazzetta να ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για το μερίδιο που διατηρεί ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. Ακόμα και η πιθανότητα ανάληψης του μάνατζμεντ έχει τεθεί στις συζητήσεις, αν και ο νυν πρόεδρος Έρικ Τοχίρ δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει το πόστο του.

Αναλυτικά το κοινό ανακοινωθέν:

"Η Suning Investment Holding Group και η Suning Sports ενδιαφέρονται για μία στρατηγική συνεργασία μέσω της Ίντερ. Οι δύο εταιρίες διερευνούν τις πιθανότητες να συνεργαστούν στον ποδοσφαιρικό τομέα και στην εξάπλωση του ποδοσφαίρου στην Κίνα και δεν απορρίπτουν την προοπτική μιας σημαντικής επένδυσης. Αφού ολοκληρωθούν οι συνομιλίες και αποφασιστεί το πλαίσιο της συνεργασίας, θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις στην Κίνα. Πιστεύουμε ότι η διεθνής συνεργασία θα συμβάλλει στην άνοδο της Σάνινγκ FC, την Ίντερ και του ποδοσφαίρου στην Κίνα, κάτι που έχει για εμάς ύψιστη σημασία".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ