ΙΝΤΕΡ

Εκτός της λίστας για το Europa οι Ζοάο Μάριο-Γκαμπιγκόλ

Εκτός της λίστας για το Europa οι Ζοάο Μάριο-Γκαμπιγκόλ

Η Ίντερ έκανε εντυπωσιακό φίνις στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας τους Ζοάο Μάριο και Γκαμπιγκόλ, όμως αμφότεροι δεν θα την ενισχύσουν στη φάση των ομίλων του Europa League. Διαβάστε το λόγο.

Ο πρώτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης στα γήπεδα της Γαλλίας με την εθνική Πορτογαλίας και ο δεύτερος κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο φορώντας τη φανέλα της εθνικής Βραζιλιας.

Η αναφορά γίνεται φυσικά στους Ζοάο Μάριο και Γκαμπιγκόλ που αποτέλεσαν τα τελευταία και πλέον εκκωφαντικά "χτυπήματα" της Ίντερ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με το απογοητευτικό για τους οπαδούς των "νερατζούρι" να είναι πως οι δύο αυτοί παίκτες θα μείνουν έξω από τη λίστα που θα δηλώσει η ομάδα τους (μέχρι το μεσάνυχτα της Πέμπτης) για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League.

Εκτός από αυτούς θα "κοπούν" από την 22άδα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕκαι οι Κοντογκμπιά και Γιόβετιτς, με την αιτία να είναι το Financial Fair Play που επιβάλλει η UEFA και απαγορεύει στις ομάδες να έχουν αρνητικό πρόσημο όσον αφορά στα έσοδα και στα έξοδό τους για μεταγραφές.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες κόστισαν πάρα πολλά χρήματα στους Μιλανέζους (έδωσαν 40 εκ.ευρώ για τον Ζοάο Μάριο, 29 για τον Γκαμπιγόλ, 31 για τον Κοντογκμπιά και 17 για τον Γιόβετιτς) και αναγκάζονται τώρα να τους αφήσουν εκτός αποστολής για να μην παραβιάσουν το Financial Fair Play, με τον Φρανκ Ντε Μπουρ να σκέφτεται πλέον ακόμα και τον Καντρέβα στα ευρωπαϊκά ματς για να έχει περισσότερες λύσεις στο χώρο του κέντρου.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ