ΙΝΤΕΡ

"Δώρα" σε Ντε Μπουρ από Έντερ και Καντρέβα

"Δώρα" σε Ντε Μπουρ από Έντερ και Καντρέβα

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της Ίντερ, με τους "νερατζούρι" να επικρατούν 2-0 της Σέλτικ για το International Champions Cup (video).

Άκρως ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση της Ίντερ στο τελευταίο της φιλικό ενόψει της έναρξης της φετινής Serie A, με την ομάδα του Μιλάνου να καταβάλλει με 2-0 την αντίσταση της Σέλτικ για το International Champions Cup, στο ντεμπούτο του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της αφότου ο Ολλανδός τεχνικός διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Οι "νερατζούρι" πήραν κεφάλι στο σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Έντερ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ενώ στο 71' το σπουδαιότερο μεταγραφικό τους απόκτημα αυτό το καλοκαίρι, Αντόνιο Καντρέβα, έγραψε το τελικό 2-0 με εξαιρετική λόμπα.

"Δώρα" σε Ντε Μπουρ από Έντερ και Καντρέβα

"Ο Ικάρντι θα μείνει μαζί μας, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης", δήλωσε στο φινάλε του ματς ο Ντε Μπουρ, ο οποίος παρέταξε τους Μιλανέζους απέναντι στους πρωταθλητές Σκωτίας του Μπρένταν Ρότζερς με σύστημα 4-2-3-1.

Η σύνθεση της Ίντερ στο ματς: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ρανόκια, Μιράντα, Ναγκατόμο (78' Ερκίν), Μεδέλ (46' Γιόβετιτς), Κοντογκμπιά, Έντερ (61' Καντρέβα), Μπανέγκα (61' Μέλο), Πέρισιτς (77' Μπιαμπιανί), Ικάρντι

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ