ΙΝΤΕΡ

Δύο αγωνιστικές σε Ικάρντι και Πέρισιτς

Δύο αγωνιστικές σε Ικάρντι και Πέρισιτς
Ικάρντι-Ίντερ

Η Ίντερ θα χάσει τα δύο βασικά επιθετικά "όπλα" της, Μάουρο Ικάρντι και Ίβαν Πέρισιτς, για τα επόμενα δύο παιχνίδια, λόγω της επίθεσής τους στον Νικόλα Ριτσόλι μετά από το τέλος του ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν εξοργισμένος μετά από το τελευταίο σφύριγμα του Νικόλα Ριτσόλι στο Derby d' Italia, με την Ίντερ να χάνει 1-0 από τη Γιουβέντους, με συνέπεια να κλοτσήσει την μπάλα προς το μέρος του διεθνή διαιτητή και να τιμωρηθεί.

Ο 23χρονος Αργεντινός δεν έγινε αντιληπτός εξ αρχής από τον Ιταλό διαιτητή, ο οποίος ρώτησε για να μάθει ποιος κλότσησε την μπάλα, που πέρασε ακριβώς δίπλα από το κεφάλι του και το έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Δύο αγωνιστικές ήταν και η τιμωρία στον Ίβαν Πέρισιτς, ο οποίος αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στις καθυστερήσεις του ντέρμπι στο Τορίνο, που σήμανε το τέλος ενός σερί επτά νικών των "νερατζούρι". Τόσο ο Κροάτης, όσο και ο αρχηγός του συλλόγου διαμαρτύρονταν για ένα πέναλτι που ζητούσαν στο τέλος του ντέρμπι.

Ο Ικάρντι τιμωρήθηκε και με 10.000 ευρώ πρόστιμο, με τον αθλητικό δικαστή να υποστηρίζει ότι η διαμαρτυρία του "συνοδεύτηκε από χειρονομίες".

Η Ίντερ δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα εφεσιβάλει την απόφαση ή δεν θα κινηθεί νομικά σε δεύτερο βαθμό, αφού υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί η ποινή.

Σε περίπτωση που μείνει ως έχει, οι δύο βασικοί επιθετικοί του Στέφανο Πιόλι θα απουσιάσουν από τον εντός έδρας αγώνα με την Έμπολι και τον εκτός έδρας με την Μπολόνια για το πρωτάθλημα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ