ΙΝΤΕΡ

Champions League ή... Σιμεόνε για την Ίντερ

Champions League ή... Σιμεόνε για την Ίντερ

Έναν δύσκολο όρο έχουν θέσει οι διοικούντες της Ίντερ στον Στέφανο Πιόλι, προκειμένου να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport", οι νέοι ιδιοκτήτες της Ίντερ έχουν θέσει έναν βασικό -και ιδιαίτερα δύσκολο ως προς την επίτευξή του- όρο στον Στέφανο Πιόλι, ώστε να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και μετά το καλοκαίρι.

Αυτός έχει να κάνει με το ότι επιθυμούν να δουν την ομάδα να συμμετέχει στο Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πράγμα που ισούται τουλάχιστον με την τρίτη θέση στη Serie Α.

Επί της παρούσης, οι "νερατζούρι" βρίσκονται στο -6 από την τρίτη Νάπολι και δεν πείθουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η αποστολή του Ιταλού τεχνικού έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Εάν, λοιπόν, ο 51χρονος αποχωρήσει από το "Giuseppe Meazza" το καλοκαίρι, ο πρώτος στόχος είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός έχει συνδεθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν με την Ίντερ και δεδομένου ότι δεν διανύει την καλύτερη σεζόν του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν αποκλείεται να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει περιβάλλον.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πείσει τον Σιμεόνε, επόμενος στόχος για την ομάδα του Μιλάνου αποτελεί ο Αντόνιο Κόντε, μια εξίσου δύσκολη περίπτωση, αν λάβουμε υπόψη ότι ο τελευταίος ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ