ΙΝΤΕΡ

Champions League ή απόλυση για Μαντσίνι!

Champions League ή απόλυση για Μαντσίνι!

Η ήττα από τη Γιουβέντους έκανε έξαλλο τον Έρικ Τοχίρ και πλέον ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απειλείται με απόλυση στο φινάλε της σεζόν αν η Ίντερ δεν τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα στο φινάλε της σεζόν.

Στον πρώτο γύρο η Ίντερ έκανε πορεία πρωταθλητισμού και ήταν για μεγάλο διάστημα στην κορυφή όμως στον δεύτερο απογοητεύει (χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας της στη Serie A) και πλέον η... μπάλα κινδυνεύει να πάρει και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Όπως αποκαλύπτουν με σημερινά δημοσιεύματα τα ιταλικά ΜΜΕ, o Έρικ Τοχίρ απογοητεύτηκε πλήρως βλέποντας την (αποκαρδιωτική) εικόνα των "νερατζούρι" στο "Juventus Stadium" το βράδυ της Κυριακής και την ήττα τους με 2-0 από τη Γιουβέντους , με αποτέλεσμα να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα: αν η ομάδα δεν πετύχει τον στόχο της εξόδου στο Champions League θα αλλάξει ο προπονητής!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και όλο το προηγούμενο διάστημα απολάμβανε δηλώσεις στήριξης από τους διοικούντες όμως η καθίζηση της ομάδας έχει φέρει και τον ίδιο προ των ευθυνών του.

Champions League ή απόλυση για Μαντσίνι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πολλά ζητήματα που θέτει πλέον ο Τοχίρ και στα οποία απαιτεί απαντήσεις. Όπως οι συνεχόμενες αλλαγές σε πρόσωπα και συστήματα από τον Μαντσίνι ενώ μπήκαμε ήδη στην άνοιξη, το ότι ο Γιόβετιτς έχει παίξει μόλις 70' όλο το Φεβρουάριο, αλλά και η παραμονή των Λιάιτς και Πέρισιτς στον πάγκο.

Τρανταχτό παράδειγμα της σύγχυσης που επικρατεί στην Ίντερ είναι το ότι τον Ιανουάριο πούλησε τον Γκουαρίν και αποδυναμώθηκε στη μεσαία γραμμή (υστερεί στον τομέα της ανάπτυξης και της δημιουργίας) ενώ ο Έντερ για τον οποίο πλήρωσε 15.000.000 στη Σαμπντόρια μπήκε πέντε λεπτά πριν το τέλος του ντέρμπι με τη Γιουβέντους...

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ