ΙΝΤΕΡ

Αποχώρησε η Curva Nord κατά τη διάρκεια του Ίντερ - Σασουόλο

Αποχώρησε η Curva Nord κατά τη διάρκεια του Ίντερ - Σασουόλο

Η Ίντερ υποδέχεται τη Σασουόλο και οι οργανωμένοι οπαδοί των "νερατζούρι", "Curva Nord", αποχώρησαν την ώρα που η αναμέτρηση ευρίσκετο σε πλήρη εξέλιξη.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο εξεδήλωσαν τη διαμαρτυρία τους προς τη διοίκηση και τους παίκτες της Ίντερ για την κακή πορεία της ομάδας, οι οργανωμένοι οπαδοί των "νερατζούρι", "Curva Nord", καθώς αποχώρησαν από το γήπεδο την ώρα που η αναμέτρηση με τη Σασουόλο ήταν σε εξέλιξη.

Μάλιστα, υπήρχε και πανό από τους οπαδούς της ομάδας του Μιλάνου με το εξής μήνυμα: "Βλέποντας ότι δεν αξίζετε την υποστήριξή μας, σας χαιρετάμε και πάμε να φάμε".

Βέβαια, οι αποδοκιμασίες και τα υβριστικά συνθήματα προς τους παίκτες ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα, από την προθέρμανση.

Παράλληλα, υπήρχε και πανό με αποδέκτη τον Τζίντονγκ Ζανγκ, ιδιοκτήτη της "Suning Sports Group" (κινεζική εταιρία που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών) με το μήνυμα: "Όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια".

Οι οπαδοί αποχώρησαν στο 0-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (36') ο Ιεμέλο άνοιξε το σκορ για τη Σασουόλο (0-1). Από την κριτική, ωστόσο, ξέφυγε ο πρώην τεχνικός των "νερατζούρι". "Είμαστε με τον Πιόλι. Στέφανο σε ευχαριστούμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ