ΙΝΤΕΡ

Αποχή και πανό δυσαρέσκειας απ' τους οπαδούς της Ίντερ

Αποχή και πανό δυσαρέσκειας απ' τους οπαδούς της Ίντερ

Οι οπαδοί της Ίντερ έδειξαν με τον δικό τους τρόπο τη δυσαρέσκεια για την κακή αγωνιστική πορεία. Δείτε το πανό που ανήρτησαν στο χθεσινό (8/12) παιχνίδι με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας (2-1).

Το δικό τους μήνυμα πέρασαν οι φίλαθλοι της Ίντερ στη χθεσινή (8/12) αναμέτρηση απέναντι στη Σπάρτα Πράγας (2-1), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Για την ακρίβεια, οι οργανωμένοι οπαδοί των "νερατζούρι" δεν πήγαν στο "Giuseppe Meazza", ως αντίδραση για την κακή εικόνα που παρουσίασε ο σύλλογος στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια. Ακόμα, στις θύρες όπου κάθονται συνήθως υπήρχε μεγάλο πανό, το οποίο έγραφε: "Τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Αυτό σας αξίζει. Είστε αναξιοπρεπείς. Ντροπή σας!".

Υπενθυμίζουμε ότι η Ίντερ τερμάτισε στην 4η θέση του 11ου ομίλου, μαζεύοντας έξι βαθμούς. Ήταν η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε την πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας σε δύο ήττες. Πλέον, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, μιας και βρίσκονται στη 10η θέση της Serie A.

Αποχή και πανό δυσαρέσκειας απ' τους οπαδούς της Ίντερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ