ΙΝΤΕΡ

Ανακοίνωση της Ίντερ εναντίον των παικτών

Fiorentina's Joshua Giovanni Perez, right, reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 28, 2016. American teenager Joshua Perez has made a strong impression after making his Italian league debut with Fiorentina. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Joshua Giovanni Perez, right, reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 28, 2016. American teenager Joshua Perez has made a strong impression after making his Italian league debut with Fiorentina. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Ίντερ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στους παίκτες για την ήττα με 5-4 από τη Φιορεντίνα και ενημέρωσε ότι όλη η πρώτη ομάδα να "κλειστεί" στο προπονητικό κέντρο μέχρι την Κυριακή.

Η ήττα της Ίντερ από τη Φιορεντίνα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το 5-4 προκάλεσε νέο κύκλο αναστάτωσης στους "νερατζούρι", που βλέπουν το "τρένο" της Ευρώπης να χάνεται.

Η ομάδα βρίσκεται στη 7η θέση της βαθμολογίας, δύο πόντους πίσω από τη Μίλαν, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Έμπολι, ωστόσο διατηρήθηκε πάνω από τη συμπολίτισσά της. Σε σχέση με την τρίτη θέση, την τελευταία που οδηγεί στο Champions League, η "ψαλίδα" άνοιξε στους 15 βαθμούς και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 θα περιμένουν ακόμα μία σεζόν για να κάνουν την επιστροφή τους.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα στα τελευταία πέντε ματς στα οποία μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, εκφράζει εμπιστοσύνη στον Στέφανο Πιόλι, ενώ ενημερώνει ότι μέχρι τον αγώνα με τη Νάπολι την Κυριακή για την 34η αγωνιστική της Serie A, η ομάδα θα κλειστεί στο προπονητικό κέντρο, σε μία συνηθισμένη πρακτική στη γειτονική χώρα (ritiro), η οποία εφαρμόστηκε προσφάτως και στον Παναθηναϊκό επί Αντρέα Στραματσόνι.

Η ανακοίνωση της Ίντερ

"Κατόπιν του αποτελέσματος του Σαββάτου κόντρα στη Φιορεντίνα, ο Σύλλογος κάλεσε ολόκληρη την πρώτη ομάδα για μία παρατεταμένη διαμονή στο προπονητικό κέντρο "Suning" στο Απιάνο, αρχής γενομένης από αύριο Τρίτη 25 Απριλίου το μεσημέρι και μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι την Κυριακή 30 Απριλίου.

Ο τρόπος της ήττας από τη Φιορεντίνα είναι απαράδεκτος για τους φιλάθλους μας, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, και είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Όλοι στον Σύλλογο, από τους παίκτες μέχρι όλο το επιτελείο, είναι συγκεντρωμένοι πλέον στο να δουλέψουν όσο το δυνατόν σκληρότερα για να πετύχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων και να τερματίσουν τη σεζόν δυνατά.

Για να το πετύχουμε αυτό, ο Σύλλογος επιβεβαιώνει την πλήρη υποστήριξη και αυτήν της ιδιοκτησίας στον Στέφανο Πιόλι και ολόκληρη την προπονητική ομάδα του. Ο Πιόλι εντάχθηκε στην Ίντερ σε μία δύσκολη περίοδο και η δουλειά που έκανε μαζί με το επιτελείο του τους τελευταίους έξι μήνες, από τότε που ήρθε στον Σύλλογο τον περσινό Νοέμβριο, ήταν εξαιρετική και αξίζει τον πλήρη σεβασμό μας. Ο Σύλλογος δεν θα αποπροσανατολιστεί από τις φήμες που κυκλοφορούν από αυτούς έξω από τον Σύλλογο.

Ο στόχος μας παραμένει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στη Serie A είναι δυνατό και να προκριθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, δίνοντας το μέγιστο σε κάθε αγώνα, και για τους παίκτες να εκπροσωπούν τα χρώματα του Συλλόγου με τιμή και υπερηφάνεια, όπως αρμόζει στην ιστορία και την παράδοση αυτού του σπουδαίου Συλλόγου".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ