ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Λιονάκης: "Η αυτοί ή εγώ!"

Λιονάκης: "Η αυτοί ή εγώ!"

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε στον αγώνα με την Κηφισιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την επίθεση που δέχθηκε στον αγώνα με την Κηφισιά: " Τα πράγματα έχουν μεγαλοποιηθεί, καθώς κάποιοι μιλούν για σφοδρές επιθέσεις. Έχω βέβαια κάποια τραύματα στο κεφάλι. Όταν η Κηφισιά προηγήθηκε με 2-1 άρχισαν τα γνωστά τροπάρια, ότι βοηθάμε τους φίλους μας και τις ομάδες που μας βοήθησαν πέρσι. Όλα αυτά τα γνωστά, που έχουν αρχίσει από το ξεκίνημα της περιόδου, ότι θα βοηθούσαμε τον Ιωνικό, τον οποίον νικήσαμε εκτός έδρας, τον Εθνικό, με τον οποίο κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά δεν τον νικήσαμε επειδή είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Τώρα παίζαμε με την Κηφισιά, με τους παράγοντες και τον προπονητή της οποίας έχω πολύ καλές σχέσεις, και νόμιζαν ότι η ομάδα μας θα τους βοηθήσει. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η Κηφισιά ανέβασε την απόδοσή της και νίκησε.

Μετά το δεύτερο γκολ της Κηφισιάς άρχισαν να λένε πάλι τα γνωστά. Κάποια στιγμή ζήτησα το λόγο από κάποιον, αυτός απάντησε, μου έβρισε τη μάνα και εκεί θόλωσα. Έπεσαν άλλοι τέσσερις επάνω μου, όχι σαράντα όπως γράφεται, και υπήρχαν άλλοι δέκα πουπροσπαθούσαν να τους απωθήσουν. Δεν ήταν από τους «Rude Boyz»αυτοί που μου επιτέθηκαν, αυτοί τώρα εμφανίστηκαν και είναι κακό για τον Ηλυσιακό να λέγονται αυτοί φίλαθλοι της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί ο ένας και είναι ο ίδιος που έχει κάνει επεισόδια και με τον Εθνικό, κλέβοντας ένα πανό και χτυπώντας άτομα στην κερκίδα. Θα βρεθούν και οι άλλοι. Είμαι παιδί του Ηλυσιακού και τα ξέρω πολύ καλά τα πράγματα".

Για την κατάσταση της υγείας του: " Είμαι μία χαρά".

Για τη συνάντησή του με τον κ. Κοντονή: " Το βράδυ της Κυριακή είχα μία επικοινωνία με τον Σταύρο Κοντονή, που με πήρε τηλέφωνο και θα έχουμε συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας. Από εκεί και πέρα, δεν έχω μιλήσει με κανέναν παρά μόνο με φίλους, δεν έχω μπει στο ίντερνετ, αλλά μου έχουν πει ότι γράφονται πολλά πράγματα τόσο για εμένα, όσο και την ομάδα. Γενικότερα η κατηγορία ταλανίζεται από σημαντικά προβλήματα και μην ξεχνάμε ότι συχνά έχουμε περιστατικά βίας, με αποκορύφωμα το θάνατο του Κώστα Κατσούλη πέρσι".

Για το αν έχει… ξενερώσει από αυτές τις συμπεριφορές: " Η καρδιά μου δεν ξενερώνει ποτέ. Επειδή, όμως, δεν είναι μόνο η καρδιά, θα έχω μέσα στις επόμενες ημέρες μία συνάντηση με τη διοικούσα επιτροπή για να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ έχω παραιτηθεί από την Κυριακή, αλλά θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου. Για να το πω με απλά λόγια ή αυτοί ή εγώ. Ή θα βρεθούν από τους Ηλυσιακούς αυτά τα άτομα, ή θα προχωρήσει ο Ηλυσιακός χωρίς εμένα, με αυτούς. Δεν θεωρώ ότι έχουμε εμφύλιο, διότι δεν θεωρώ Ηλυσιακούς αυτούς που μου επιτέθηκαν. Ηλυσιακοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το γενικό αρχηγό και το προπονητικό τιμ, που χωρίς να έχει σταματήσει το παιχνίδι ήρθαν κοντά μας και έλεγαν στους αστυνομικούς να παρέμβουν. Όποια ομάδα και να ρωτήσετε τα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν έχει κανένα παράπονο από τη φιλοξενία μας".

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ