ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ζητά διαλείμματα λόγω ζέστης η Γιουβέντους!

Ζητά διαλείμματα λόγω ζέστης η Γιουβέντους!

Όπως αποκάλυψε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, οι άνθρωποι της Γιουβέντους είναι προβληματισμένοι από τη θερμοκρασία στη Μαδρίτη, και ζητούν διαλείμματα αλά... Μουντιάλ στο ματς με τη Ρεάλ.

Διαλείμματα και νεκρά διαστήματα, κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν αυτών που έλαβαν χώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ζητά η Γιουβέντους στον ημιτελικό του Champions League, την Τετάρτη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που η θερμοκρασία στην ισπανική πρωτεύουσα, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του ματς, ανέρχεται στους 32 βαθμούς Κελσίου.

"H UEFA απαιτεί 90 λεπτά πριν την έναρξη του ματς, να είναι η θερμοκρασία κατώτερη των 32 βαθμών Κελσίου", είναι ο κανονισμός που προβλέπεται από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τον οποίον επικαλέστηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Cope, αποκαλύπτοντας την έιδηση.

Γι' αυτό το λόγο, οι αρμόδιοι για το εν λόγω θέμα, άνθρωποι της UEFA θα έχουν συνάντηση μία ώρα, πριν την έναρξη του ματς.

Σε περίπτωση που προβλεφθούν νεκρά διαστήματα, αυτά θα είναι από ένα σε κάθε ημίχρονο. Τα διαλείμματα που προβλέπονται βάσει νομοθεσίας, προορίζονται για το 30ό και το 75ο λεπτό, αντίστοιχα.

Η άλλη απαίτηση της "Γηραιάς Κυρίας", ήταν ποτιστεί ο αγωνιστικός χώρος μόνο μία φορά πριν την έναρξη του ματς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ