ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χωρίς Κριστιάνο, αλλά με Κάστανο η Γιουβέντους στις ΗΠΑ

Χωρίς Κριστιάνο, αλλά με Κάστανο η Γιουβέντους στις ΗΠΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται, όπως αναμενόταν, στην αποστολή της Γιουβέντους για τα φιλικά ματς στις ΗΠΑ. Στην αποστολή της "Γηραιάς Κυρίας" ο 20χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός, Γρηγόρης Κάστανος.

Η Γιουβέντους αναχωρεί για τις ΗΠΑ καθώς θ' αντιμετωπίσει τις Μπάγερν (26/7, 02:05), Μπενφίκα (28/7, 20:05) και Ρεάλ (5/8, 01:05) στο πλαίσιο του Ιnternational Champions Cup, αλλά και τους All-Star του MLS (2/8, 02:30).

Από τη λίστα της "Γηραιάς Κυρίας" απουσιάζει το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος "αστέρας", έτσι, δεν θα έχει την ευκαιρία ν' αγωνιστεί κόντρα στην πρώην του ομάδα (έστω και σε φιλικό επίπεδο) λίγες ημέρες μετά τη μετακίνησή του από τους "μερένγκες" στους 'μπιανκονέρι".

Το σκεπτικό της ομάδας του Τορίνο είναι ότι δεν πρέπει να πιεστεί ο Ίβηρας για να προλάβει τα ματς. Άλλωστε δεν υπήρχε σχετική ρήτρα με τη συμμετοχή του, καθώς όταν κλείστηκαν τα φιλικά δεν ήταν γνωστή η μετακίνησή του από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους.

Εκτός έμειναν επίσης οι Στέφανο Σουράρο και Λεονάρντο Σπινατζόλα, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία του, ενώ στο Τορίνο έμειναν και οι υπόλοιποι "μουντιαλικοί", Πάουλο Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Χουάν Κουαδράδο, Μάριο Μάντζουκιτς, Μπλεζ Ματουιντί και Μάρκο Πιάτσα.

Στην πτήση με προορισμό της ΗΠΑ, ωστόσο, επιβιβάστηκε ο 20χρονος Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός, Γρηγόρης Κάστανος. Έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στις μικρές ηλικιακά ομάδες της πρωταθλήτριας Ιταλίας, ενώ έχει δοθεί κατά σειρά δανεικός σε Πεσκάρα και Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο).

Αναλυτικά η αποστολή: Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπενατιά, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Αλέξ Σάντρο, Καλντάρα, Μπαρτζάλι, Περίν, Ζοάο Κανσέλο, Πινσόλιο, Εμρέ Τζαν, Ρουγκάνι, Μπερουάτο, Ντελ Φαβέρο, Μπερναρντέσκι, Φερνάντες, Μάτσεκ, Κάστανος, Κλεμέντζα, Περέιρα ντα Σίλβα, Μπελτράμε, Φαβίλι, Ντι Πάρντο, Φατζόλι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ