ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χωρίς Κιελίνι αλλά με Μάντζουκιτς η Γιουβέντους στην Ελλάδα

Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι απουσιάζει από τις επιλογές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την αποστολή της Γιουβέντους ενόψει Ολυμπιακού. Κανονικά ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Μία μεγάλη απουσία περιλαμβάνει η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τρίτη κι αυτή είναι ο Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Ο υπαρχηγός των "μπιανκονέρι" τέθηκε νοκ άουτ με πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, το οποίο του στέρησε αρκετές δυνάμεις και δεν θα μπορούσε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Αντιθέτως, ο Μάριο Μάντζουκιτς που αντιμετώπιζε πρόβλημα στην κνήμη μετά από τη νίκη 1-0 επί της Νάπολι στο "Σαν Πάολο", βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της "γηραιάς κυρίας".

Οι Ιταλοί θα κυνηγήσουν τη νίκη στο Φάληρο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση στη φάση των 16 από τον 4ο όμιλο του Champions League. Ακόμα και με ανεπιτυχές αποτέλεσμα, πάντως, μπορούν να προκριθούν σε περίπτωση που η Σπόρτινγκ δεν νικήσει μέσα στο "Καμπ Νόου" την Μπαρτσελόνα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Η αποστολή της Γιουβέντους: Μπουφόν, Πινζόλιο, Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Σάντρο, Μπαρτζάλι, Ρουγκάνι, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Ματουιντί, Ασαμόα, Στουράρο, Μπεντανκούρ, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Κόστα, Μάντζουκιτς, Μπερναρντέσκι

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ