ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τρεις σούπερ-παίκτες για τη Γιουβέντους

Τρεις σούπερ-παίκτες για τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους "χτυπά" σε πολλά μεταγραφικά μέτωπα και οι Γκαμπιγκόλ, Φάμπρεγκας και Χάμες Ροντρίγκες φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο.

Έχει ήδη αποκτήσει τους Ντάνι Άλβες, Μεχντί Μπενατιά, Μάριο Λεμινά, Μάρκο Πιάτσα, Μίραλεμ Πιάνιτς και Γκονσάλο Ιγκουαιν. Η πώληση του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνοδευτεί κι από δυναμικές μεταγραφικές κινήσεις για τη "Γηραιά Κυρία", όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να έχει ζητήσει από την Τσέλσι την παραχώρηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος έχει προταθεί κι εξετάζεται από τη Γιουβέντους, σύμφωνα με την "Tuttosport".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας της γειτονικής χώρας, η ομάδα του Τορίνου αρχικά "ρώτησε" για τον Νέμανια Μάτιτς, μέχρι να εισπράξει την αρνητική απάντηση των Λονδρέζων αλλά και την αντιπρότασή τους για τον Φάμπρεγκας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το κόστος ενός deal με τον Ισπανό μπορεί να ανέλθει στα 45.000.000 ευρώ.

Τρεις σούπερ-παίκτες για τη Γιουβέντους

Την ίδια ώρα που ο Σιμόνε Τζάτζα φαίνεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να πάει στη Γερμανία και να γίνει παίκτης της Βόλφσμπουργκ, η "Γηραιά Κυρία" εξετάζει τον 19χρονο διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος, Γκαμπιγκόλ.

Βέβαια, το όνομα του Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του παρέλασε από τα μεταγραφικά ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Τρεις σούπερ-παίκτες για τη Γιουβέντους

Όπως αναφέρει η "Corriere dello sport", η ομάδα του Τορίνου δίνει μάχη με την Ίντερ για να τον φέρει στην Ιταλία από τη Βραζιλία και τη Σάντος. Αυτό που κάνει περίπλοκη την κατάστασή του Νοτιοαμερικάνου είναι οι πολλοί κατέχοντες ποσοστό στα δικαιώματά του.

Η "AS", ωστόσο, προσθέτει ένα ακόμη όνομα στο "κάδρο". Είναι αυτό του 25χρονου Κολομβιανού διεθνούς άσου της Ρεάλ, Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος κάθε μέρα που περνά βλέπει τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην τον εμπιστεύεται και το μέλλον του μακριά από την ισπανική πρωτεύουσα. Η εφημερίδα διαπιστώνει ότι "ο Ζιντάν δεν είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά του και ο Αλέγκρι αναμένεται να δώσει μάχη για την απόκτησή του"

GUANGZHOU, CHINA - JULY 27: James Rodriguez of Real Madrid celebrates his goal during the match of International Champions Cup match between Real Madrid and FC Internazionale at Tianhe Stadium on July 27, 2015 in Guangzhou, China. (Photo by Zhong Zhi/Getty Images)
GUANGZHOU, CHINA - JULY 27: James Rodriguez of Real Madrid celebrates his goal during the match of International Champions Cup match between Real Madrid and FC Internazionale at Tianhe Stadium on July 27, 2015 in Guangzhou, China. (Photo by Zhong Zhi/Getty Images) GETTY IMAGES

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ