ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το συγκινητικό "αντίο" του Τζάτζα στον Μοράτα

Simone Zaza of Juventus exults with teammate Alvaro Morata after scoring the winning goal of 1-0 during the italian serie A soccer match Juventus FC - SSC Napoli at Juventus Stadium, Turin, 13 February 2016. ANSA / ANDREA DI MARCO
Simone Zaza of Juventus exults with teammate Alvaro Morata after scoring the winning goal of 1-0 during the italian serie A soccer match Juventus FC - SSC Napoli at Juventus Stadium, Turin, 13 February 2016. ANSA / ANDREA DI MARCO ANSA

Ο Άλβαρο Μοράτα επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο σούπερ πετυχημένα χρόνια στην Γιουβέντους και ο Σιμόνε Τζάτζα τον αποχαιρέτησε με έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μέσα από το ποδόσφαιρο έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατές φιλίες στο πέρασμα των χρόνων και φαίνεται πως η σχέση του Άλβαρο Μοράτα με τον Σιμόνε Τζάτζα ανήκει σε αυτή την κατηγορία, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν εξαιρετική χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στην Γιουβέντους.

Πλέον ο Ισπανός φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτης (η Ρεάλ ενεργοποίησε σχετική ρήτρα και τον απέκτησε ξανά) και ο Ιταλός συνάδελφός του τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό σχόλιο στο Instagram αλλά και ένα μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης των εθνικών ομάδων των χωρών τους την Κυριακή (26/6) για τους "16" του Euro 2016.

Το συγκινητικό "αντίο" του Τζάτζα στον Μοράτα

"H δουλειά μας είναι έτσι. Κόσμος φεύγει και έρχεται. Στη ζωή μου υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι που ήθελα να παραμείνουν για πάντα και εσύ είσαι ένας από εκείνους.

Κάποιος τους γνωρίζεις ελάχιστα. Με άλλους αντίθετα γεννιούνται πραγματικές και βαθιές φιλίες. Με εσένα Άλβαρο ήταν έτσι: συμπαίκτης και φίλος.

Ο συναγωνισμός για μία φανέλα βασικού μας έκανε αδέρφια. Για αυτό το λόγο ανάμεσα στα τόσα πολλά αντίο αυτό μου είναι δύσκολο να το πω. Σου εύχομαι τα καλύτερα επειδή το αξίζεις... ελπίζω ξεκινώντας από τη Δευτέρα", έγραψε στη σελίδα του ο Ιταλός φορ.

Ο λόγος φυσικά που δίνει ευχές από τη Δευτέρα είναι γιατί επιθυμεί η Ιταλία να...στενοχωρήσει την Ισπανία του Άλβαρο Μοράτα και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2016, παίρνοντας μάλιστα ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2012 (0-4) αλλά και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά το 2008 από την "φούρια ρόχα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ