ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το "μπράβο" του πρωθυπουργού και οι... μπάλες του Αλέγκρι

Το "μπράβο" του πρωθυπουργού και οι... μπάλες του Αλέγκρι

Η Γιουβέντους κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και ανάγκασε τον Ιταλό πρωθυπουργό να της "βγάλει το καπέλο" αν και φαν της Φιορεντίνα. Σχόλιο με νόημα από Ανιέλι για τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Η διαφορά της Γιουβέντους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες ήταν τόσο ξεκάθαρη τη φετινή σεζόν ώστε να μη δέχεται συγχαρητήρια μόνο από ανθρώπους που τη συμπαθούν αλλά και από παραδοσιακούς "αντιπάλους".

Στην κατηγορία ανήκει και ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, ο οποίος ναι μεν υποστηρίζει φανατικά τη Φιορεντίνα (πρώην δήμαρχος Φλωρεντίας μεταξύ άλλων) αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να μοιράσει συγχαρητήρια στους Τορινέζους για το 4ο σερί πρωτάθλημα μέσω σχολίου στο Twitter που είχε μάλιστα και δύο συγκεκριμένους αποδέκτες: τους Αντρέα Ανιέλι και Μάσιμο Αλέγκρι.

"Πρέπει να το κάνω με την ιδιότητα του πρωθυπουργού. Νίκησαν οι καλύτεροι! Συγχαρητήρια", ήταν το μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης των "μπιανκονέρι" Αντρέα Ανιέλι σχολίασε στο ίδιο μέσο:

"Το να αναλάβεις την ομάδα στις 15 Ιουλίου και να την οδηγείς ξανά στην επιτυχία, χρειάζεται να έχεις μπάλες! Ευχαριστώ Μάσιμο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ