ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το μήνυμα του Κεντίρα και η "βόμβα" με Ναϊνγκολάν

Το μήνυμα του Κεντίρα και η "βόμβα" με Ναϊνγκολάν

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Γιουβέντους για τη συμφωνία μαζί του, ο Σάμι Κεντίρα εμφανίστηκε ανυπόμονος για το ξεκίνημά του με τη φανέλα της "βέκια σινιόρα". Φήμες για φλερτ με Ναϊνγκολάν!

"Χτες ήταν μία πολύ όμορφη ημέρα για μένα. Με υπερηφάνεια και ευτυχία θέλωνα ανακοινώσω πως θα παίξω στα επόμενα τέσσερα χρόνια για τη Γιουβέντους. Η Γιούβε είναι ένας εκπληκτικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Μίλησα με τον μίστερ (σ.σ. Αλέγκρι) και τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μία ομάδα γεμάτη πρωταθλητές με εξαιρετικούς οπαδούς.

Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω αυτή την υπέροχη περιπέτεια με τα ασπρόμαυρα. Forza Γιουβέντους! Σάμι", ήταν ο μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με τον 28χρονο Γερμανό διεθνή μέσο να συνεχίζει στη Serie A μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Bundesliga με τη Στουτγκάρδη και πέντε στην La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ieri e' stata una bellissima giornata per me. Con orgolgio e felicita' voglio annunciare che giochero' nei prossimi...

Posted by Sami Khedira on Wednesday, June 10, 2015

Στο στόχαστρο και ο Ναϊνγκολάν

Εν τω μεταξύ, μετά τους Ντιμπάλα και Κεντίρα η Γιουβέντους συνεχίζει το μεταγραφικό της σαφάρι σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο και σύμφωνα με μερίδα ιταλικών ΜΜΕ πάει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να... κλέψει τον Ρατζά Ναϊνγκολάν μέσα από τα χέρια της Ρόμα!

archivio Image Sport
nella foto: Radja Nainggolan
archivio Image Sport nella foto: Radja Nainggolan WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Οι πρωτευουσιάνοι είχαν αποκτήσει τον Βέλγο διεθνή άσο ως δανεικό από την Κάλιαρι με δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να έχει εμπλακεί στο κυνήγι του παίκτη και η Γιουβέντους, με τον γενικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" να είναι κοντά σε συμφωνία με τον πρέοδρο των Σαρδηνών, Τομάσο Τζουλίνι, προσφέροντας 18.000.000 ευρώ και δύο παίκτες (ως ελεύθερο τον Αντρές Τέγιο και ως δανεικό τον Φεντερίκο Ματιέλο!

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ