ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το ξεχωριστό αντίο του Μπουφόν στον Πίρλο

Το ξεχωριστό αντίο του Μπουφόν στον Πίρλο

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήθελε να χαιρετήσει προσωπικά τον Αντρέα Πίρλο μετά τη μετακίνηση του "Maestro' στη New York City. Δείτε τι έγραψε στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Μετά από τέσσερα χρόνια που πέρασαν μαζί στο Τορίνο υπηρετώντας από κοινού τη Γιουβέντους οι δρόμοι του Τζανλουίτζι Μπουφόν και του Αντρέα Πίρλο χώρισαν επισήμως από το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της New York City με τον Ιταλό διεθνή μέσο .

Λίγες ώρες αργότερα ο 37χρονος πορτιέρε θέλησε να πει το δικό του προσωπικό αντίο στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του μέσω μηνύματός που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε Facebook και Twitter.

"Χρησιμοποίησαν διαφορετικές λέξεις για να σε αποχαιρετήσουν και να σου ευχηθούν να έχεις και άλλες νίκες. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μία λέξη η οποιά συγκεντρώνει μία ολόκληρη ζωή που ζήσαμε μαζί: φίλε.

Καλή τύχη φίλε μου. Καλή τύχη για το παρόν και το μέλλον σου. Ευχαριστώ για το παρελθόν που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ για τις ανέμελες ώρες που περάσαμε μαζί.

09  July 2006 : Pirlo and Buffon of Italy  during the Germany's 2006 World Cup, Final soccer match between Italy and France and Italy at the Olympiastadium, Berlin. © Salvatore Giglio / Grazianeri Ag
09 July 2006 : Pirlo and Buffon of Italy during the Germany's 2006 World Cup, Final soccer match between Italy and France and Italy at the Olympiastadium, Berlin. © Salvatore Giglio / Grazianeri Ag 09 JULY 2006 : PIRLO AND BUFFON OF ITALY DURING THE GERMANY'S 2006 WORLD CUP, FINAL SOCCER MATCH BETWEEN ITALY AND FRANCE AND ITALY AT THE OLYMPIASTADIUM, BERLIN. © SALVATORE GIGLIO / GRAZIANERI AG

Μπουφόν και Πίρλο πανηγύρισαν το 2006 την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Γερμανίας. Τότε ο Μπουφόν έπαιζε στη Γιουβέντους και ο Πίρλο στη Μίλαν

Ευχαριστώ για τα δάκρυα χαρά και λύπης που ρίξαμε, υποστηρίζοντας πάντα ο ένας τον άλλο. Ευχαριστώ που μου έμαθες ότι μερικές φορές σε αυτό το άθλημα οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πράγματα, που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν απίθανα, να γίνονται πραγματικά.

Ένας φίλος είναι το πιο ανεκτίμητο πράγμα που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι και το καλύτερο πράγμα που μπορούν να είναι οι άνθρωποι. Είμαι σίγουρος για αυτή την πρώτη πρόταση, ελπίζω και ζω για τη δεύτερη", έγραψε ο Μπουφόν με αποδέκτη τον Αντρέα Πίρλο.

Hanno scelto molti sostantivi per salutarti e augurarti altre grandi vittorie; io vorrei utilizzarne uno che condensi...

Posted by Gianluigi Buffon on Tuesday, July 7, 2015
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ