ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θέλει εκδίκηση από την Μπαρτσελόνα ο Μπονούτσι

Θέλει εκδίκηση από την Μπαρτσελόνα ο Μπονούτσι

Την Μπαρτσελόνα στους "8" του Champions League θέλει ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ως εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2015.

Μπορεί ο Τζανλουίτζι Μπουφόν να μην θέλει η Γιουβέντους να κληρωθεί με τη Λέστερ στη φάση των "8" του Champions League, αλλά ο συμπαίκτης του, Λεονάρντο Μπονούτσι, επιζητά συγκεκριμένη ομάδα για την επόμενη φάση.

Για την ακρίβεια, ο αμυντικός της "Γηραιάς Κυρίας" θέλει να βρει στον δρόμο του την Μπαρτσελόνα, ως ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2015 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με 3-1, χάρις στα τέρματα των Ίβαν Ράκιτιτς (4'), Λουίς Σουάρες (68') και Νεϊμάρ (97'), φτάνοντας στην κατάκτηση του πέμπτου τροπαίου.

Απ' ότι φαίνεται ο Ιταλός αμυντικός δεν ξεχνά εκείνο το βράδυ και δηλώνει έτοιμος για τη ρεβάνς: "Είμαστε στους '8' Champions League και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Η Λέστερ είναι η έκπληξη της διοργάνωσης, αλλά δεν θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω να κληρωθούμε με την Μπαρτσελόνα, η οποία πριν από δύο χρόνια μας είχε νικήσει στον τελικό. Θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω".

Επίσης, ο 29χρονος υποστήριξε πως δεν θέλει να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου, μιας και τη θέλει μόνο στον τελικό: "Θα ήθελα, όμως, να αποφύγουμε την Μπάγερν Μονάχου. Όπου πάει ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Θα προτιμούσα να παίξουμε στον τελικό μαζί τους, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν".

AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ