ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τέβες καλεί Πίρλο στη... Μπόκα!

Db Torino 05/05/2015 - Champions League / Juventus-Real Madrid / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Carlos Tevez-Andrea Pirlo
Db Torino 05/05/2015 - Champions League / Juventus-Real Madrid / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Carlos Tevez-Andrea Pirlo WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς αναμένονται την Κυριακή στο Τορίνο για να κλείσουν τη συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον Κάρλος Τέβες ενώ την ίδια ώρα φήμες θέλουν τον Αργεντινό φορ να καλεί τον Αντρέα Πίρλο να τον ακολουθήσει!

Ο Κάρλος Τέβες φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στις ρίζες του φορώντας ξανά τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς με την οποία ξεκίνησε το 2001 την καριέρα του και η λογική λέει πως η Γιουβέντους δύσκολα θα του σταθεί εμπόδιο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς αναμένονται την Κυριακή στην Ιταλία για να διαπραγματευτούν με τη Γιουβέντους την επιστροφή του 31χρονου άσου στην πατρίδα του, με τον Μπέπε Μαρότα από την πλευρά του να εμφανίζεται διατεθειμένος να ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του παίκτη (θα μείνει ελεύθερος το 2016) έναντι 5.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με το ραδιοφωνικό σταθμό "Fox Latinoamerica" ο Τέβες θα προσπαθήσει να πείσει τον Πίρλο να πάει μαζί του στο "Bombonera", με τον "Maestro" προς το παρόν να εμφανίζεται αναποφάσιστος για το αν θα μείνει στην Γιουβέντους ή θα επιλέξει φύγει στο εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή θα φτάσει πιθανότατα στο Τορίνο ο Μάριο Μάντζουκιτς και οι τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Δευτέρα (22/6) είναι η ημέρα που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τους νταμπλούχους Ιταλίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ