ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τεράστιο πλήγμα με Μπονούτσι στη Γιουβέντους

Τεράστιο πλήγμα με Μπονούτσι στη Γιουβέντους

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι τραυματίστηκε κι αυτός σοβαρά στον αγώνα με την Τζένοα και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σοβαρότερος από όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Λεονάντο Μπονούτσι, ο οποίος θα τεθεί νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις της Γιουβέντους για περίπου δύο μήνες.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός υπέστη βαριά θλάση στον αριστερό μηρό στην αναμέτρηση με την Τζένοα στο Μαράσι, όπου οι "μπιανκονέρι" γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Στον αγώνα κατά τον οποίο ο Ντάνι Άλβες έσπασε το πόδι του και τέθηκε νοκ άουτ για τρεις μήνες κι ενώ ο Αντρέα Μπαρτζάλι θα μείνει κι αυτός εκτός για δύο μήνες λόγω τραυματισμού, προστέθηκε ίσως η πιο σημαντική απώλεια για τους πρωταθλητές Ιταλίας, ο αδιαμφισβήτητα κορυφαίος αμυντικός του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι επιστρέφει μετά από τον δικό του τραυματισμό και θα έχει πλέον στο πλευρό του τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μεχντί Μπενατιά, στην τριπλέτα της άμυνας των "μπιανκονέρι". Οι τρεις στόπερ θα κληθούν να αντεπεξέλθουν στους αγώνες με Αταλάντα, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Τορίνο και Ρόμα, προτού η αποστολή της ομάδας αναχωρήσει για την Ντόχα του Κατάρ, όπου στις 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το Supercoppa με αντίπαλο τη Μίλαν.

Οι δύο τραυματισμοί των Άλβες και Μπονούτσι προστίθεται στους πάμπολλους φετινούς. Σύμφωνα με τον υπολογισμό της "Gazzetta dello Sport", οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν έχουν απουσιάσει συνολικά από εξήντα αγώνες, πρόβλημα που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σοκ στη Γιουβέντους με Ντάνι Άλβες!
Ο Σιμεόνε διέλυσε τη Γιουβέντους, 3-1 η Τζένοα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ