ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τελειώνει του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts angry during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts angry during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Marca" και "AS", η Γιουβέντους αναμένεται εντός της ημέρας να έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ!

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των " Marca" και " AS", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αναμένεται εντός της ημέρας να δώσουν τα χέρια με τους αντίστοιχους της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Μάλιστα, η "Marca" υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία των δύο πλευρών. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής θα ανέλθει στα 100.000.000 ευρώ, ενώ ο CR7 θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Απ' την πλευρά τους, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο πρόεδρος της "Γιούβε", Αντρέα Ανιέλι ταξίδεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, ύστερα από ειδική άδεια που έλαβε από τη Ρεάλ, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον 33χρονο επιθετικό και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

O Ρονάλντο πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2009 και την εννιαετία που φόρεσε τη φανέλα των "μερένγκες" σημείωσε 450 γκολ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ) και μοίρασε 131 ασίστ σε 438 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Copa del Rey, δύο Supercopa de España, τέσσερα Champions League, δύο UEFA Super Cup και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ