ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τα συγκινητικά λόγια του Κιελίνι για τον Αστόρι

Τα συγκινητικά λόγια του Κιελίνι για τον Αστόρι

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μετά το τέλος του Τότεναμ - Γιουβέντους, μίλησε για το θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι και εμφανώς συγκινημένος υποστήριξε πως ήταν δύσκολο για τους παίκτες να επικεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι.

Η Γιουβέντους έκανε τη μεγάλη ανατροπή, επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο Λονδίνο και συνδυασμό 2-2 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Ωστόσο, η αναμέτρηση διεξήχθη στην σκιά του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του, την περασμένη Κυριακή (04/03).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Τζόρτζιο Κιελίνι ερωτήθηκε για το θάνατο του συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας και μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.

"Δεν του αφιερώσαμε μόνο αυτή τη νίκη, αλλά γενικότερα το μυαλό μας είναι σε εκείνον όλες αυτές τις ημέρες. Ήταν ένας φανταστικός παίκτης και ήταν δύσκολος για εμάς να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μας και αύριο (σ.σ. Πέμπτη) θα πάμε στην κηδεία για να του πούμε το τελευταίο 'αντίο' μαζί με τους συμπαίκτες μου.

Πρέπει να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Για εμάς είναι σημαντικό, ως εθνική ομάδα, να φέρνουμε στο μυαλό μας τη θετική ενέργειά του. Πάντα χαμογελούσε και για ένα σύνολο αυτό είναι πιο σημαντικό απ' τις εμφανίσεις του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Γιουβέντους απέκλεισε την Τότεναμ
Τρελάθηκαν Μπουφόν - Κιελίνι μετά από την ανατροπή
Ιγκουαΐν: "Δικό μας το Γουέμπλεϊ"
Έτσι πανηγύρισε η Γιουβέντους τη μεγαλειώδη πρόκριση
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ