ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφωνία Ντιμπάλα-Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο

Συμφωνία Ντιμπάλα-Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο

Η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει πως οι διοικούντες τη Γιουβέντους ήρθαν σε συμφωνία με τον Πάουλο Ντιμπάλα για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του!

Κάτοικος Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει ο Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport". Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι "μπιανκονέρι" ήρθαν σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για νέο συμβόλαιο, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του!

Ο Ντιμπάλα "καρπωνόταν" 2.500.000 ετησίως, όμως πλέον θα λαμβάνει 7.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων. Αυτό σημαίνει πως ο 23χρονος άσος μετατρέπεται αυτόματα στον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της "Γιούβε", πίσω απ' τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που λαμβάνει 7.500.000 ετησίως.

Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2020, ενώ ήδη αρκετοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εκφράσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό σταρ της "Μεγάλης Κυρίας". Ο Ντιμπάλα ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους απ' το 2015, μετρώντας 30 γκολ και 13 ασίστ σε 65 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κίνα καλεί Ντάνι Άλβες
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ