ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφωνία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους για Πογκμπά

Συμφωνία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους για Πογκμπά

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από την πρώτη στη δεύτερη, έναντι 110.000.000 ευρώ. Ο Γάλλος περνά ιατρικά και γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο.

Ο κύβος ερρίφθη, όσον αφορά στην υπόθεση του 23χρονου διεθνούς Γάλλου μέσου, Πολ Πογκμπά. Το σίριαλ με πρωταγωνιστές τον ποδοσφαιριστή, τη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλαβε τέλος.

Όπως έγραψε αρχικά η βρετανική ιστοσελίδα, "Guardian", η ιταλική και η αγγλική ομάδα έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του Πογκμπά από την πρώτη στη δεύτερη έναντι του ποσού των 110.000.000 ευρώ.

Ο Γάλλος, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ αφίχθη στο Μάντσεστερ, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Ζοζέ Μουρίνιο και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Με το ανωτέρω deal (110.000.000 ευρώ), η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά γίνεται η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ, το 2013, έναντι 100.000.000 ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο Πολ Πογκμπά έλαβε άδεια ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η ανακοίνωση είναι θέμα ωρών και το σλόγκαν: #pogback

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ