ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφώνησε με τη Μπόκα ο Τέβες!

Συμφώνησε με τη Μπόκα ο Τέβες!

Ο Κάρλος Τέβες αφήνει μετά από δύο χρόνια τη Serie A και τη Γιουβέντους έχοντας συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπόκα Τζούνιορς. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο γενικός διεθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, περιμένει μία οριστική απάντηση από τον Κάρλος Τέβες αναφορικά με το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους και έχει προγραμματισμένο μάλιστα και ένα ραντεβού με τον εκπρόσωπο του "Απάτσε", όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Sport Mediaset", ο 31χρονος Αργεντινός φορ συναντήθηκε τη Δευτέρα στη Χιλή (όπου συμμετέχει με την εθνική Αργεντινής στο Copa America) με τον πρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς, Ντάνιελ Ανχέλιτσι, και σε αυτό το ραντεβού οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Μπουένος Άιρες για να κάνει δικό της τον παίκτη είναι να "γλυκάνει" τους νταμπλούχους Ιταλίας, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μαζί του ως το 2016 και δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει αν δεν βάλουν τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ στα ταμεία τους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ