ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Τζαν

Liverpool's Emre Can celebrates scoring his side's first goal of the game against Huddersfield Town during their English Premier League soccer match at the John Smith's Stadium in Huddersfield, England, Tuesday Jan. 30, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
Liverpool's Emre Can celebrates scoring his side's first goal of the game against Huddersfield Town during their English Premier League soccer match at the John Smith's Stadium in Huddersfield, England, Tuesday Jan. 30, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Εμρέ Τζαν, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών έναντι 6.000.000 ευρώ ετησίως.

Το προσεχές καλοκαίρι ο Εμρέ Τζαν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν απ' τη Λίβερπουλ, ύστερα από τέσσερα χρόνια. Ο Γερμανός μέσος, παρά την επιθυμία των "κόκκινων" να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει απ' την ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μπάγερν, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ποιοτικό μέσο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τη μάχη θα κερδίσει η "Γιούβε", καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport", έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 24χρονος χαφ έχει δώσει τα χέρια με τους "μπιανκονέρι" για συμβόλαιο πέντε ετών, το οποίο θα του αποφέρει 6.000.000 ευρώ ετησίως. Ουσιαστικά, ο Τζαν θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σάμι Κεντίρα στη μεσαία γραμμή, αφού ο συμπατριώτης του δεν θα έχει τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο και του χρόνου.

Την εφετινή σεζόν, ο Τζαν μετράει έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχει 166 παιχνίδια με 14 τέρματα και 12 ασίστ.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ