ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Super deal με Ντράξλερ

Super deal με Ντράξλερ

Η Γιουβέντους έδωσε τα χέρια με τη Σάλκε για τη μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για Τορίνο. Πάνω από 30.000.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεια του ο γερμανικός σύλλογος συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Η περίπτωση του φλερτ της Γιουβέντους με τον Τζούλιαν Ντράξλερ έχει εξελιχτεί σε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σαπουνόπερες του καλοκαιριού, ωστόσο οι τελευταίες ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι θα υπάρχει... happy end στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας "Goal" στην ιταλική της έκδοση, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέπε Μπαρότα φαίνεται πως βρίσκει τη χρυσή τομή με τους ανθρώπους της Σάλκε στα 26.000.000 ευρώ ενώ η τετράκις πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι διατεθειμένη να σπρώξει άλλα 6.000.000 ευρώ στο τραπέζι με τη μορφή μπόνους.

Το ίδιο μέσο προσθέτει πως οι "μπιανκονέρι" φρόντισαν να κάνουν και στον 21χρονο Γερμανό διεθνή μεσοεπιθετικό μία άκρως δελεαστική πρόταση, προσφέροντάς του ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 3.700.000 ευρώ.

Super deal με Ντράξλερ

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο δρόμος για την μετακίνηση του παίκτη από το Γκελζενκίρχεν προς το Τορίνο έχει ανοίξει και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ταλαντούχου άσου.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ