ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στσέσνι ο εκλεκτός για αντι-Μπουφόν στη Γιουβέντους

Roma goalkeeper Wojciech Szczesny shouts indications to his teammates during a Serie A soccer match against Hellas Verona at the Bentegodi stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Felice Calabro')
Roma goalkeeper Wojciech Szczesny shouts indications to his teammates during a Serie A soccer match against Hellas Verona at the Bentegodi stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Felice Calabro') AP

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Βόιτσεχ Στσέσνι απ' την Άρσεναλ έναντι 16.000.000 ευρώ, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να προαλείφεται για διάδοχος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Στο πρόσωπο του Βόιτσεχ Στσέσνι φαίνεται πως βρήκαν τον "εκλεκτό" για διάδοχο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν οι διοικούντες τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Sky Sports", οι μπιανκονέρι ήρθαν σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του διεθνή Πολωνού γκολκίπερ έναντι 16.000.000 ευρώ.

Ο Στσέσνι πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, ως δανεικός απ' τους "κανονιέρηδες", κάτι που εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως απ' τους ανθρώπους της "Γηραιάς Κυρίας".

Με τον Μπουφόν να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ο 27χρονος τερματοφύλακας θεωρείται ο κατάλληλος για να τον διαδεχθεί, αφού είναι σε πολύ καλή ηλικία, ενώ παράλληλα έχει εμπειρία απ' το ιταλικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά στις οικονομικές απολαβές του, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγω για τετραετές συμβόλαιο έναντι 4.000.000 ευρώ ετησίως.

Την τελευταία διετία, ο Στσέσνι μέτρησε 81 αγώνες με τους "τζιαλορόσι", διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 23 εξ αυτών. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ σε 181 παιχνίδια, κρατώντας το μηδέν σε 72 ματς, καθώς και της Μπρέντφορντ.

Photo Credits: AP Photo/Felice Calabro

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ