ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χαμός με την άφιξη του Ιγκουαϊν στο Τορίνο για την Γιουβέντους

Χαμός με την άφιξη του Ιγκουαϊν στο Τορίνο για την Γιουβέντους

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έφτασε στο Τορίνο και κατευθείαν πήγε για εργομετρικά τεστ με τον Αργεντινό στράικερ να αποθεώνεται σε κάθε του βήμα. Χαρούμενος και έτοιμος για αυτή τη νέα περιπέτεια δήλωσε ο Αργεντινός. (PICS & VID)

Στο Τορίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (27/7) o Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο οποίος προκαλεί πανικό στους φίλους της Γιουβέντους σε κάθε του δημόσια εμφάνιση. Τον Αργεντινό πολιόρκησαν φίλοι του ιταλικού συλλόγου τόσο κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Τορίνο, όπου βρέθηκαν 300 φίλοι των Ιταλών, όσο και εν συνεχεία όταν πήγε για τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ αλλά και όταν πήγε έξω από τα γραφεία της Γιουβέντους όπου 150 οπαδοί των "μπιανκονέρι" τον περίμεναν να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη φανέλα με το νούμερο "9" που θα έχει και στην Γιούβε.

Ο Αργεντινός στράικερ υπέγραψε κάποια αυτόγραφα ενώ κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο έκανε και κάποιες σύντομες δηλώσεις λέγοντας: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα περιπέτεια. Σκέφτομαι μόνο πως θα κάνω τις καλύτερες προπονήσεις και να έχουμε μια καλή σεζόν".

Σε ερώτηση μάλιστα και για την παρουσία του Ντιμπάλα στην Γιούβε απάντησε: "Είναι ένας ακόμη λόγος για να είμαι χαρούμενος. Αλλά τώρα το σημαντικό είναι η δουλειά. Να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε το καλύτερο".

Δείτε εικόνες και βίντεο από την άφιξη του Ιγκουαΐν στο Τορίνο από τον επίσημο λογαριασμό της Γιουβέντους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ