ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στο κυνήγι του Γιορέντε και η Τότεναμ

Στο κυνήγι του Γιορέντε και η Τότεναμ

Η Μονακό δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται θερμά για να πάρει από τη Γιουβέντους τον Φερνάντο Γιορέντε καθώς στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε και η Τότεναμ.

Η επιθετική γραμμή της Γιουβέντους αλλάζει σημαντικά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο καθώς μετά την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της την τελευταία διετία, Κάρλος Τέβες, σειρά παίρνει ο έτερος σέντερ φορ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013, ο Φερνάντο Γιορέντε.

Οι "μπιανκονέρι" διαπραγματεύονται εδώ και καιρό με τη Μονακό χωρίς να έχουν βρει ακόμα τόπο συμφωνίας, ωστόσο δεν αποκλείεται ο παίκτης να βγάλει τα ασπρόμαυρα όχι όμως για να μετακομίσει στο Μοντεκάρλο αλλά στο... Λονδίνο.

Η ομάδα που εμφανίζεται εσχάτως αποφασισμένη να τον αποκτήσει είναι η Τότεναμ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως τα "σπιρούνια" ενδέχεται να συμπεριλάβουν μέσα στα ανταλλάγματα και τον Έρικ Λαμέλα.

Στο κυνήγι του Γιορέντε και η Τότεναμ

Προς το παρόν η τετράκις πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, με τις ιταλικές πηγές να τονίζουν πως για να φύγει ο Γιορέντε θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία της Γιουβέντους μία πρόταση ύψους 10 με 12 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ