ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στη Γιουβέντους ο Μπενατιά

Foto LaPresse - Daniele Badolato
15/07/2016 Torino ( Italia)
Sport Calcio
ESCLUSIVA JUVENTUS
Juventus, Medhi Benatia firma del contratto
Nella foto: Medhi Benatia , Giuseppe Marotta

Photo LaPresse - Daniele Badolato
15 July 2016 Turin ( Italy)
Sport Soccer
Medhi Benatia signing with Juventus
In the pic: Medhi Benatia , Giuseppe Marotta
Foto LaPresse - Daniele Badolato 15/07/2016 Torino ( Italia) Sport Calcio ESCLUSIVA JUVENTUS Juventus, Medhi Benatia firma del contratto Nella foto: Medhi Benatia , Giuseppe Marotta Photo LaPresse - Daniele Badolato 15 July 2016 Turin ( Italy) Sport Soccer Medhi Benatia signing with Juventus In the pic: Medhi Benatia , Giuseppe Marotta LAPRESSE

Ο Μεντχί Μπενατιά ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους με την ιταλική ομάδα να τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού από τη Μπάγερν Μονάχου έχοντας όμως οψιόν αγοράς του.

Ένας "γάμος" που τον περιμέναμε να ανακοινωθεί επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο Μεντχί Μπενατιά άφησε τη Μπάγερν Μονάχου και επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα για χάρη όμως της Γιουβέντους.

Ο 29χρονος Γαλλομαροκινός μετά από δύο χρόνια στην Μπάγερν επιστρέφει στη χώρα που έκανε μέχρι τώρα τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Πρώτα με την Ουντινέζε όπου για τρεις περιόδους ήταν εξαιρετικός και στη συνέχεια για μία σεζόν στη Ρόμα ο Μπενατιά έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο Μόναχο. Η Γιουβέντους συμφώνησε με τους Βαυαρούς για το δανεισμό του παίκτη έχοντας όμως οψιόν αγοράς.

"Η Γιουβέντους επιβεβαιώνει την απόκτηση του Μεντχί Μενατιά με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την Μπάγερν με το κόστος να είναι τρία εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία επιτρέπει επίσης στη Γιουβέντους την απόκτηση του παίκτη σε μόνιμη βάση πληρώνοντας το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 30 Μαΐου του 2017" αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ